Kastamonu 1 Şubesi

BİR BİLENLE BİLGE NESİL PROGRAMI AÇILIŞ TOPLANTISI YAPILDI.

BİR BİLENLE BİLGE NESİL PROGRAMI AÇILIŞ TOPLANTISI YAPILDI.
Eğitim Bir Sen Kastamonu Şubesince Şerifacı Öğretmenevinde gerçekleştirilen programa Vali Yardımcısı Ünal KILIÇARSLAN ,İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz BAHÇACIOGLU ,Musaid Baskani Mustafa Şensoy'un yanısıra yoğun katılımın yaşandığı program da konuşan Eğitim Bir Sen Kastamonu Şube Başkanı Orhan SANCAKTAROGLU şunları söyledi:
“Bir Bilenle Bilge Nesil “ projemizin 3 Temel ögesi vardır. Öğretmen, Öğrenci ve Kitaptır.
Proje kapsamında her bir adanmış öğretmen 10 öğrenciden oluşan kitap okuma halkaları oluşturarak, gençlerimizin okuduğu kitabı birlikte analiz eder daha sonra kitapla alakalı kompozisyon yazar.
Öğrencinin düşünce dünyasının geliştirilmesi amaçlanan bu projede öğrencinin kaleminin de geliştirmesi arzu edilmektedir. Bu projede 20 öğretmen ve 200 öğrencinin yer aldığını vurgulayarak katkılarından dolayı MUSİAD 'a ve tum katilimcilara tesekkur ederek sozlerini tamamladi.
Projenin tanıtımının ardından konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz BAHÇACIOGLU
okumanın önemine dikkat çekerek ,projede emegi geçenlere ayrı ayrı teşekkür etti.
Konuşmacı olarak programa katılan Milli Eğitim Bakanlığı Ar-ge Kalite İzleme Daire Başkanı Mehmet Baki ÖZTÜRK Programda coşkulu salona hitap etti. ÖZTURK ; “Bugün burada bulunmaktan son derece mutluyum. Bu tablo bizleri fazlasıyla gururlandırdı. Binlerce öğrenci ile yaptığınız bu çalışma bizlere umut veriyor, gelecek adına mutluluk veriyor.” dedi. Bir saati aşkın sürede projenin ve okumanın önemine değinerek detaylı bir sunum yaptı.
Projeye katılan Öğretmen ve öğrencilerle ilgili kitaplar paylaşıldı, fotoğraf çekiminin ardından program sonlandırıldı.