Kastamonu 1 Şubesi

ARAÇ VE DADAY İLÇE ZİYARETİMİZ

Araç ve Daday ilçelerimizdeki eğitim çalışanlarını ziyaret ettik. Eğitim, öğreitmdeki sorunlar, özlük hakları üzerine konuştuk; çözüm önerilerini not ettik. 

Sendikacılık tabandan tavana giden bir akış izliyor; sorun sahadan yukarıya ulaştığında çözüm başlıyor. Buna bir örnek de Araç ilçesinde yaşandı: Beden eğitimi öğretmenleri, diğer öğretmenler ve okul yöneticilerinin okul sporlarına görevlendirmeleri sebebiyle ek dersleri kesiliyor, bu garabeti gidermek için sahadan gelen talebi hemen Genel Merkezimize ilettik. Genel Merkezimiz hukuk bürsou gerekli incelemeden sonra Bakanlığa başvuruda bulunacak İnşallah en kısa sürede bu sorun çözüme kavuşacak. 

Ziyaretlerimiz esnasında yeni üye kayıtlarına da devam ediyoruz. Üye olarak emek davamızda bizlere destek veren tüm eğitim çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Ziyaretlerimiz esnasında bizleri ağırlayan başta ilçe temsilcilerimize okukl müdürlerimize, öğretmenlerimize, memur ve hizmetli arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, yeni üyelerimize hoş geldiniz diyoruz.