Kastamonu 1 Şubesi

Nasrullah Kürsüsünde 100.Yıl Paneli

Türkiye Yazarlar Birliği ile ortaklaşa hazırladığımız Mehmet Akif in Nasrullah Vaazı nın 100 .Yıl dönümü anma programı kapsamında Sn Tarkan Zengin'in moderatörlüğünde TYB Şeref Başkanı Mehmet Doğan ve Erdal Arslan'ın kıymetli bilgileri ışığında panel gerçekleştirdik.
.....
Türkiye Yazarlar Birliği ile ortaklaşa hazırladığımız Mehmet Akif in Nasrullah Vaazının 100.Yıl dönümü anma programı kapsamında gerçekleştirdiğimiz panele katılımdan dolayı Kastamonu Belediye Başkanı Sayın Galip VİDİNLİOĞLU'na İl Gen. Mec. Bask. Sn Güray Parçal'a Vakıflar Böl.Mdr. Sn Erdal Pınar'a
......
Gençlik Spor İl Müdürü Sayın Reşat Asrak'a Memur Sen İl Temsilcisi Sayın İrfan Bakir'a Ensar Vakfı il temsilcisi Sayın Abdullah Yılmaz'a TÜGVA il temsilcisi Sayın Selim Önen'e İlim Yayma Cemiyeti temsilcisi Sayın Turan Çetin'e Prof. Selahattin Kaymakçı'ya ve Prof. Dr. Abdullah Aydın'a.....
Katılımları ile bizi mutlu eden ve buradan isimlerini sayamadığımız misafirlerimize,
Panelimizi canlı yayinlayan Sn İrfan Salcı'ya ve Tv366 ekibine, Sn Vedat İkizoğlu, Bilal Kahya'ya ve basın emekçilerine teşekkür ederiz.
Mehmet Akif'in Nasrullah Vaazından:
“Ey cemaat-i müslimin! Hepiniz bilirsiniz ki buhranlar içinde çırpınıp duran bu din-î mübin, bu mübarek yurt sizlere Allah’ın emanetidir. Kahraman ecdadımız bu emanet uğrunda canlarını feda etmişler, muharebe meydanlarında şehid düşmüşler;İslâm bayrağını yerlere düşürmemişler İslâm'ın son sığınağı olan bu güzel toprakları düşman istilası altında bırakmayalım. Yeisi, meskeneti, ihtirası, tefrikayı büsbütün atalım, azme, mücadeleye, vahdete sarılalım. Cenab-ı Kibriya Hak yolunda mücadele için meydana atılan azim ve iman sahipleriyle beraberdir.”