Kastamonu 1 Şubesi

AK PARTİ'DEN EĞİTİM BİR SEN'E ZİYARET

 AK PARTİ’DEN EĞİTİM BİRSEN’E ZİYARET

 AK Parti Kastamonu İl başkanı Doğan ÜNLÜ Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin BABAŞ ve beraberindeki heyet ile birlikte sendikamızı ziyaret ettiler.Üyelerimizin katılımı ile şube binamızda gerçekleşen buluşmada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eğitimciler Birliği Sendikası (EĞİTİM BİR SEN).  Kastamonu Şube Başkanı Orhan SANCAKTAROĞLU; " İş varsa, hizmet üretme varsa yoğunluk olacaktır. Bu yoğunluğun arasında vakit ayırdınız.Yönetimim kurulum ve üyelerim adına ziyaretiniz için teşekkür ederim’dedi. Bizler Eğitim  alanın da  faaliyet gösteren ,özelde kamu çalışanlarının demokratik, özlük ve ekonomik haklarını iyileştirmek ve geliştirmek  genelde ise tüm insanlığın huzur ve refahını amaç edinmiş bir sivil toplum kuruluşuyuz. 14 Şubat 1992 rahmetli genel başkanımız Mehmet Akif İnan’ın öncülüğünde kurulmuş ve çeyrek asırlık sendikal mücadelede destanlar yazmış erdemliler hareketiyiz."şeklinde konuştu.

 

Ak Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan ÜNLÜ  AK Partimiz iktidara geldiği günden beri bütçenin en büyük kısmını eğitime ayırmıştır. Bu güne kadar eğitimde de önemli hamleler gerçekleştirmiştir. Önümüzdeki dönemlerde de  önceliğimiz eğitim ve eğitimciler olacaktır Kastamonu da öğretmen açığı noktasında yaşanan sorunları bildiklerini şubat ayında yapılacak olan öğretmen atamasında 271 öğretmenin Kastamonu da ilk kez  göreve başlayacağını söyledi.

 

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin BABAŞ yaptığı konuşmada 2014 Yılından bu yana çok şey ürettiklerini sadece laf üretmediklerini ve her alanda olduğu gibi Kastamonu’ya eğitim alanında bir çok  hizmetleri olduğunu  belirtti.Kastamonu da yapılan ve yapılmak da olan projeler hakkında  bilgi veren  BABAŞ,bu topraklarda doğduklarını bu topraklarda öleceklerini ve asla çamur siyaseti yapmadıklarını ve yapmayacaklarını,tek hedeflerinin Kastamonu’ya hizmet olduğunu belirtti.