Kastamonu 1 Şubesi

Yeni Yönetim Yeni Heyecan

Yeni Yönetim Yeni Heyecan

 

  Mevcut yönetim kurulu üyelerinden bazılarının ayrılması nedeniyle gerçekleştirilen olağanüstü kongre 20 Ekim Cumartesi günü Şerife Bacı Öğretmenevi'nde çok sayıda davetlinin katılımıyla yapıldı.

Düzenlenen kongrede 2 liste yarıştı. Mevcut Başkan Orhan Sancaktaroğlu ve Şube Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Mucuk’ın başkanlık için yarıştığı kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Sancaktaroğlu’nun güven tazeleyerek tekrar seçildiği kongrenin divan başkanlığını Eğitim Bir-Sen Ankara 1 No'lu Şube Başkanı Mustafa Kır yaptı. Şerife Bacı Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen kongreye AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Mustafa Korkmaz, AK Parti İl Başkanı Metin Çelik, İlim Yayma Cemiyeti Kastamonu Şube Başkanı Hasan Yetişken, İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanı Halil Uluay, Memur-sen İl Başkanı İrfan Bakır, Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Zekeriya YERLİKAYA ve birçok şube müdürü ile çok sayıda eğitimci ve delege katıldı.

 Düzenlenen olağanüstü kongrede konuşmaların ardından seçim gerçekleştirildi. Yapılan oylama sonucunda mevcut başkan Orhan Sancaktaroğlu, yeniden göreve seçildi. 124 delegenin katıldığı kongrede 115 delege oy kullanırken 85 oyla Sancaktaroğlu yeniden başkan oldu. Adaylardan Hüseyin Mucuk 29 oy aldı. 1 oy geçersiz sayıldı.

 Orhan Sancaktaroğlu’nun başkanlığındaki yönetim kurulunda Atilla Koç, Cengiz Günday, Turhan Ahmetoğlu, Volkan Saygılı, Nadir Ateşoğlu ve Muhammed Cebecioğlu görev alırken, denetim kurulunda ise Metin Cingöz, Abdullah Oğuz, Hasan Hekimgil, Kemalettin Öner, Abdullah Yağız görev aldı.