Kastamonu 1 Şubesi

ANLAŞMALI İŞYERLERİ

ANLAŞMALI İŞYERLERİ

1. Kastamonu Eğitim-Bir-Sen üyelerine  Kitle Spor Giyimden 15 Nisan’a kadar %25-30 indirim.Sendika kimlik kartınız ile yararlanabilirsiniz.

2. Kastamonu Eğitim-Bir-Sen üyelerine  Avantaj Mağazalarından Konfeksiyon %10, Oyuncakçı %5, Bebe Gereç %10 indirim. Sendika kimlik kartınız ile yararlanabilirsiniz.

3. Kastamonu Eğitim-Bir-Sen üyelerine  By Mustafa Erkek Giyimden  15 Nisan’a kadar %10 indirim.Sendika kimlik kartınız ile yararlanabilirsiniz.

4. Kastamonu Eğitim-Bir-Sen üyelerine  Çanta Showroom’dan   15 Mayıs’a kadar %10 indirim. Sendika kimlik kartınız ile yararlanabilirsiniz.(İNG BANK YANI)

5. Kastamonu Eğitim-Bir-Sen üyelerine  Arı Pastanesinden   15 Mayıs’a kadar %10 indirim.Sendika kimlik kartınız ile yararlanabilirsiniz.

6. Kastamonu Eğitim-Bir-Sen üyelerine  Elit Optikten   tüm ürünlerde %10 indirim.Sendika kimlik kartınız ile yararlanabilirsiniz.

7. Kastamonu Eğitim-Bir-Sen üyelerine  Sancak Kitabevinden  15 Haziran’a kadar %10 indirim.Sendika kimlik kartınız ile yararlanabilirsiniz.

8.Kastamonu Eğitim-Bir-Sen üyelerine Alya Bayan Giyimden 15 Eylül'e kadar %10 indirim.Sendika kimlik kartınız ile yararlanabilirsiniz.

9.Kastamonu Eğitim-Bir-Sen üyelerine Aloha Mental Artimetikten %15 indirim.Sendika kimlik kartınız ile yararlanabilirsiniz.

10.Kastamonu Eğitim-Bir-Sen üyelerine Asrak Oto Yıkamadan %20 indirim.Sendika kimlik kartınız ile yararlanabilirsiniz.